STACARAVAN TE KOOP

Welkom bij Caravancentrum Roels. Wij zijn het adres voor uw stacaravan. Betrouwbaarheid, service, klantgerichtheid en degelijke vakkennis zijn de pijlers waarmee we samen met u een passend model zoeken uit ons uitgebreide assortiment.

 

Stacaravan te koop

Bent u op zoek naar een stacaravan? Bij Caravancentrum Roels vindt u altijd een geschikte stacaravan te koop uit ons grote assortiment. Wij bieden meerdere merken aan, zoals Willerby, Swift, en Flore. Samen met u vinden wij een passend model uit onze grote  collectie.

Occasions kopen - Caravancentrum Roels

Bent u voornemens een stacaravan te kopen? Bij Caravancentrum Roels kunt u terecht voor een uitgebreide service tijdens het kopen van een stacaravan. Geniet van comfort en gemak in uw eigen vakantiehuis op wielen. Met onze expertise en klantgerichtheid vinden we samen het perfecte model en ondersteunen wij u in het luxe stacaravan kopen. Investeer in onvergetelijke vakanties en bekijk nu ons aanbod van luxe stacaravans te koop. Maak van uw vakantie een blijvende herinnering door een eigen stacaravan te kopen!

Stacaravan kopen

Stacaravan te koop aan zee

Caravancentrum Roels is gevestigd op een prachtige locatie aan de Belgische kust. Gelegen tussen de campings in Bredene, kunt u bij ons altijd een stacaravan kopen aan zee. Wij hebben goede contacten met verschillende campings aan zee, waardoor wij samen met u op zoek kunnen naar een geschikte standplaats. Staat er geen stacaravan te koop aan zee op camping? Met onze service van A tot Z ondersteunen wij u bij het aankopen van een stacaravan aan zee, het vinden van een standplaats, en het plaatsen van de stacaravan. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

stacaravan te koop aan zee

“Ons assortiment chalets en stacaravans biedt zoveel mogelijkheden. Samen vinden we uw droomchalet waarin u nog jarenlang kunt genieten.”

Ingrid – Stacaravan adviseur

Nieuwe stacaravan kopen

Door een nieuwe stacaravan te kopen bij Caravancentrum Roels, geniet u voor een lange periode van uw eigen vakantiehuis. Een nieuwe stacaravan kopen, is een investering die vaak gezien wordt als een tweede huis. Juist hierom is het belangrijk om goed ondersteund te worden in het aankoopproces en kundig geadviseerd te worden. Bij Caravancentrum Roels helpen wij u hierbij, en zoeken wij samen met u naar de mooiste stacaravan en de mooiste standplaats. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan de vele stacaravan merken die wij aanbieden, en ontdek welke stacaravan aan zee te koop is.

Nieuwe stacaravan kopen

Veelgestelde vragen over stacaravan te koop

Welke stacaravan merken zitten er in jullie assortiment?
Het uitgebreide assortiment van Caravancentrum Roels bevat stacaravans van Arronbrook Ltd, Swift-caravans, Willerby en Bergjes Chalet op maat. Een breed aanbod met ontzettend veel mogelijkheden zodat u altijd een model kunt vinden dat aansluit bij uw wensen en budget.
Hebben jullie ook occasion stacaravans?
Op ons showterrein in Heibloem vindt u een uitgebreid aanbod aan occasion stacaravans.
Hoe wordt een stacaravan op de standplaats geplaatst?
Bij de aankoop van uw nieuwe stacaravan begeleidt Caravancentrum Roels u van A tot Z. Alles, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe stacaravan. Caravancentrum Roels transporteert namelijk zelf uw stacaravan naar uw standplaats, waar deze op locatie wordt afgesteld zodat deze perfect op zijn plaats staat. Onze vakkundige transporteurs zorgen er voor dat u met een gerust hart uw nieuwe stacaravan geleverd krijgt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACTEER ONS

Heeft u vragen? Wilt u verdere inlichtingen over een bepaald product? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

T +32 (0)9 369 20 26
M +32 (0)476 88 30 84
M +32 (0)486 44 14 21

info@caravancentrumroels.be

Neem online contact op via het contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.