OVER ROELS

Caravancentrum Roels is het adres voor uw recreatiechalet, vakantiestacaravan of tweede thuis met service van A tot Z.

ROELS CARAVANCENTRUM

Caravancentrum Roels is het adres voor uw recreatiechalet, vakantiestacaravan of tweede thuis met service van A tot Z. Betrouwbaarheid, service, klantgerichtheid en degelijke vakkennis zijn onze pijlers. Op deze manier vinden we samen een passend model voor u om heerlijk in te genieten tijdens uw vakantie. Wij zijn de officiële invoerder van Swift-caravans voor de Benelux en Noord-Frankrijk. Sinds December 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met De Bergjes Chalets en Caravans om u een nog breder assortiment aan chalets en stacaravans aan te bieden. Hierdoor is ons aanbod onder andere uitgebreid met Willerby stacaravans en chalet op maat modellen, die u volledig zelf kunt samenstellen. Door het ruime aanbod van Roels, bent u vrijwel altijd in staat een chalet of stacaravan uit te kiezen die aansluit bij uw wensen en behoeften.

We nodigen u van harte uit om een van onze showterreinen om onze chalet- en stacaravanmodellen te bekijken. Nu al nieuwsgierig geworden? Bekijk ons assortiment alvast online via onderstaande button.

Caravancentrum roels

Al meer dan 50 jaar

Caravancentrum Roels bestaat al meer dan 50 jaar. Inmiddels bieden we een prachtig assortiment met diversiteit in chalets en stacaravans en kunt u zelfs uw droomchalet op maat ontwikkelen. Ondanks ons uitgebreide assortiment stralen onze vestigingen nog steeds dezelfde warmte en gezelligheid uit. Bij Roels ontvangt iedereen een warm welkom; ongeacht u een klant, medewerker, of leverancier bent.

Benieuwd naar onze historiek? U leest hem hier;

Chalet aan zee

ONZE WERKWIJZE

OFFICIËLE DEALER VAN SWIFT-CARAVANS

Caravancentrum Roels is de officiële invoerder van Swift-caravans voor de Benelux en Noord-Frankrijk. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het meest uitgebreide assortiment van Swift chalets.

EIGEN FABRIEK VOOR UW DROOMCHALET OP MAAT

Liever uw chalet helemaal naar wens samenstellen? Bij Roels is dat mogelijk! Laat u inspireren door onze showmodellen en ga samen met onze architect gaat u aan de slag om uw wensen in kaart te brengen. Er is keuze uit verschillende modellen, indelingen, kleuren en materialen. Daarnaast kunt u kiezen u uit diverse keukens, badkamers, decors, vloeren, en wanden om het chalet volledig naar uw smaak te maken. Vervolgens gaan onze timmermannen voor u aan de slag in onze eigen fabriek. Zij hebben al vele unieke chalets gebouwd, en kunnen niet wachten om ook uw droom te verwezenlijken. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

EIGEN FABRIEK VOOR UW DROOMCHALET OP MAAT

OPTIMALE ZORG VOOR UW CHALET OF STACARAVAN

Service is een zeer belangrijk aspect uit onze totale dienstverlening. Onze chalets en stacaravans worden met de grootst mogelijk zorg en met de meest hoogwaardige materialen ontworpen en gebouwd. Daarna wordt deze met dezelfde zorg op de meest mooie locaties geleverd. Niet alleen tijdens de aankoop van uw nieuwe chalet of stacaravan kunt u rekenen op Caravancentrum Roels, ook na de verkoop kunt u profiteren van onze uitgebreide servicezekerheid. Roels biedt namelijk optimale zorg voor uw droomchalet waardoor u optimaal kunt blijven recreëren.

OPTIMALE ZORG VOOR UW CHALET OF STACARAVAN

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.