VEELGESTELDE VRAGEN

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact op, we nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

ALGEMEEN

Ik wil een nieuwe stacaravan kopen, waar moet ik op letten?
Het aanbod aan nieuwe stacaravans is ontzettend groot, dus het kan soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er verschillende leveranciers en gelden er op campings verschillende regels. Laat u daarom altijd goed informeren over de mogelijkheden voor u een nieuwe stacaravan koopt door uw leverancier maar ook door de camping waar uw stacaravan wordt geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, kleuren, vormen, transport, service, kosten, etc. etc. Bij Roels caravancentrum helpen, adviseren en begeleiden we u graag door het gehele traject.
Welke voordelen geeft een vakantiestacaravan?
Het grootste voordeel van een vakantie stacaravan is dat u altijd terecht kunt op uw favoriete vakantiebestemming. U hoeft geen rekening te houden met de beschikbaarheid of de hoog/laag seizoen prijzen. Een eigen stacaravan geeft u de vrijheid en flexibiliteit om te komen en gaan wanneer u wilt. Daarnaast heeft u altijd uw eigen spulletjes bij de hand.

CHALETS EN STACARAVANS

Welke stacaravan merken zitten er in jullie assortiment?
Het uitgebreide assortiment van Caravancentrum Roels bevat stacaravans van Arronbrook Ltd, Swift-caravans, Willerby en Bergjes Chalet op maat. Een breed aanbod met ontzettend veel mogelijkheden zodat u altijd een model kunt vinden dat aansluit bij uw wensen en budget.
Hebben jullie ook occasion stacaravans?
Op ons showterrein in Heibloem vindt u een uitgebreid aanbod aan occasion stacaravans.
Hoe wordt een stacaravan op de standplaats geplaatst?
Bij de aankoop van uw nieuwe stacaravan begeleidt Caravancentrum Roels u van A tot Z. Alles, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe stacaravan. Caravancentrum Roels transporteert namelijk zelf uw stacaravan naar uw standplaats, waar deze op locatie wordt afgesteld zodat deze perfect op zijn plaats staat. Onze vakkundige transporteurs zorgen er voor dat u met een gerust hart uw nieuwe stacaravan geleverd krijgt.

CHALET OP MAAT

Waar worden chalet op maat modellen gebouwd?
De chalet op maat modellen worden speciaal voor u vervaardig in de fabriek van onze partner, De Bergjes Chalets en Caravans, in Nederland.
Hoe kan ik mijn eigen chalet op maat ontwerpen?
De eerste stap naar een chalet op maat is inspiratie opdoen op één van onze showterreinen. Dan krijg u vast een idee van de talloze mogelijkheden. Daarna gaat u samen met onze architect om tafel en kiest u alles zelf. Denk hierbij aan de indeling, de buitenbekleding, de vloer, de keuken, de plaats van de wanden, etc. Daarna heeft u nog de keuze uit luxe opties zoals vloerverwarming, airco of juist luxe optische details. Indien mogelijk op de camping kunnen wij uw chalet volledig elektrisch uitrusten. Wanneer de tekening gereed is gaan onze timmermannen voor u aan de slag in de fabriek in Nederland.
Met welk budget kan in een chalet op maat kopen?
Onze modellen maatwerk chalets verschillen sterk in indelingen, afmetingen, kleuren, materialen, en toegepaste opties. Om deze reden variëren de prijzen van een chalet op maat ook sterk. U kunt een luxe chalet bouwen, maar ook een basis chalet biedt vaak interessante mogelijkheden. Bezoek onze showterreinen om alle mogelijkheden met eigen ogen te bekijken en een inschatting te maken welke toepassingen u graag terug ziet in uw chalet op maat. Vervolgens kunt u zich laten adviseren door onze chalet-designers.

CARAVANCENTRUM ROELS

Waarom een stacaravan kopen bij Caravancentrum Roels?
Een stacaravan kopen bij Caravancentrum Roels is een juiste beslissing. Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij wat er speelt binnen de branche en waar u op moet letten. Ons aanbod is enorm waardoor wij altijd een stacaravan kunnen leveren die aansluit bij uw budget en wensen. Daarnaast kunnen wij u het gehele traject begeleiden, van de oriëntatie tot jaren na het leveren van uw stacaravan. Zo organiseren wij het transport en plaatsen wij het chalet op een camping naar keuze. Door de verschillende merken in ons assortiment vindt u altijd een model dat aansluit bij uw wensen, behoeften, en budget.
Waar is Caravancentrum Roels gevestigd?
Caravancentrum Roels is gevestigd aan de Belgische kust, tussen de mooie campings in Bredene. Op deze locatie komen een standplaats en het vinden van uw stacaravan perfect samen. Door de samenwerking met De Bergjes Chalets & Caravans, heeft Caravancentrum Roels een extra vestiging in Heibloem, in Nederlands Limburg. Op beide vestigingen staan wij graag voor u klaar om u te adviseren omtrent het aankopen van een stacaravan en het vinden van een geschikte standplaats.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.