HISTORIEK

Caravancentrum Roels is een familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid, service, klantgerichtheid, degelijk vakkennis en de juiste merkenkeuze centraal staat.

SINDS 1969

CARAVAN CENTRUM ROELS is een familiebedrijf, opgericht in 1969 door vader Maurice Roels. Het opbouwen van een goed naam en faam in de caravanbranche is niet enkel een kwestie van snelle prestaties, maar vooral van betrouwbaarheid, service, klantgerichtheid, degelijk vakkennis en de juiste merkenkeuze.

Precies daarom kozen wij voor dit topmerk: SWIFT. In 2009 kreeg SWIFT – met zijn model Chamonix 38/12 in Engeland nog de prestigieuze prijs van laureaat van het jaar. Voor een fabrikant die toen slechts vier jaar actief was in het segment van de stacaravans is deze prijs beslist de bekroning van het succes.

Caravancentrum roels

Caravan Centrum Roels, een traditie in persoonlijk en betrouwbaar advies. Zo maakt u beslist de juist keuze!

ONZE SAMENWERKING MET DE BERGJES

Sinds december 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met De Bergjes Chalets en Caravans. Roels en De Bergjes zijn twee echte familiebedrijven waarvan zowel de geschiedenis als de blik op de toekomst perfect op elkaar aansluiten. Onze samenwerking versterkt niet alleen onze kennis en ervaring maar biedt ook de mogelijkheid om u een nog groter aanbod te presenteren met ontzettend veel diversiteit.

De Bergjes chalets en caravans

KOM GERUST EENS LANGS

Wij nodigen u graag uit om de warme en gezellige sfeer binnen De Bergjes Chalets & Caravans en Caravan Centrum Roels te ervaren!

Wenst u een chalet of stacaravan te kopen aan de Belgische kust? Bij ons vindt u het grootste aanbod van Europa. Op onze showterreinen staan diverse modellen, onder andere van de populaire en kwalitatieve merken SWIFT en Willerby. Deze zijn in verschillende maatvoeringen te verkrijgen maar ook nog uit te breiden met diverse extra opties. Daarnaast bieden wij ook nog prachtige chalet op maat modellen van ons eigen De Bergjes merk aan. Deze modellen kunt u volledig naar wens samenstellen met onze architect, waarna hij met zorg vervaardigd wordt in onze eigen fabriek.

Kom langs en laat u inspireren door één van onze adviseurs over de vele mogelijkheden.

HET GROOTSTE AANBOD

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.