OPENDEURDAGEN 2023

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 September organiseert Caravan Centrum Roels weer de opendeurdagen. Tijdens deze dagen is ons showterrein gezellig aangekleed, geniet u van een hapje en een drankje en profiteert u van leuke acties op onze eindreeks modellen. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 om de mogelijkheden te bespreken. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

OPENDEURDAGEN 2023

EINDEREEKSVERKOOP BIJ ROELS

Wanneer:

Vrijdag 29 tot en met zaterdag 30 September 2023 (10:00-17:00)

Waar:

Caravan Centrum Roels in Bredene
Koningin Astridlaan 55C
8450 Bredene

EINDEREEKSVERKOOP BIJ ROELS

AANMELDEN EINDEREEKSVERKOOP

Meld u aan en bezoek ons showterrein tijdens deze dagen ons showterrein in Bredene om te profiteren van mooie acties.

Wanneer wenst u ons te bezoeken?
Wanneer wenst u ons te bezoeken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VERKOOP EINDEREEKSMODELLEN

Bekijk hier alvast een aantal eindereeks modellen en de bijbehorende acties. We zien u graag op 29 en 30 September om u alle acties aan te bieden. Uiteraard kunt u tijdens deze dagen ook als eerste onze 2024 modellen bestellen. Welk model is uw favoriet?