USPs

“Betrouwbaarheid, service, klantgerichtheid en degelijke vakkennis zijn onze pijlers.”

HET GROOTSTE AANBOD VAN EUROPA

Door onze samenwerking met De Bergjes is ons assortiment nog groter geworden waardoor we de grootste aanbieder van nieuwe chalets en stacaravans binnen Europa zijn. Daarnaast bieden wij ook een divers aanbod aan occasion modellen aan. Door het ruime aanbod van Caravancentrum Roels, bent u vrijwel altijd in staat een chalet of stacaravan uit te kiezen die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Indien u uw perfecte model gevonden heeft komen wij deze zelf plaatsen op uw camping standplaats. Roels beschikt over eigen transportmiddelen, waardoor het transport, plaatsen en stellen van uw recreatieverblijf met de grootste zorg zal gebeuren. Ook na het plaatsen kunt u nog op de service van Roels rekenen. Betrouwbaarheid, service, klantgerichtheid en vakkennis bieden wij ook na de levering van uw droomchalet.

HET GROOTSTE AANBOD VAN EUROPA

EIGEN FABRIEK VOOR UW CHALET OP MAAT

Wij bieden de mogelijkheid om een droomchalet volledig naar eigen wensen samen te stellen. Laat u inspireren op een van onze showterreinen en stel vervolgens uw eigen chalet op maat samen. Er is keuze uit verschillende modellen, indelingen, kleuren en materialen. Daarnaast kunt u kiezen u uit diverse keukens, badkamers, decors, vloeren, en wanden om het chalet volledig naar uw smaak te maken. Daarna gaan onze timmermannen voor u aan de slag. Zij hebben al vele unieke chalet gebouwd, en kunnen niet wachten om ook uw droom te verwezenlijken.

EIGEN FABRIEK VOOR UW CHALET OP MAAT

SWIFT STACARAVANS

Caravancentrum Roels is de officiële invoerder van Swift-caravans voor de Benelux en Noord-Frankrijk. Dat betekend dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het meest uitgebreide assortiment van Swift chalets.

SWIFT STACARAVANS

OPTIMALE ZORG VOOR UW CHALET OF STACARAVAN

Onze chalets en stacaravans worden met de grootse zorg en meest kwalitatieve materialen ontworpen en gebouwd. Daarna wordt deze met dezelfde zorg op de meest mooie locaties opgeleverd. Niet alleen tijdens de aankoop van uw nieuwe chalet of stacaravan kunt u rekenen op Caravancentrum Roels, ook na de verkoop kunt u profiteren van onze uitstekende service. Wij vinden service namelijk één van de belangrijkste pijlers uit onze totale dienstverlening.

Roels biedt optimale zorg voor uw droomchalet waardoor u optimaal kunt blijven recreëren.

OPTIMALE ZORG VOOR UW CHALET OF STACARAVAN

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.